Hei vaan kaikille,

Päätin aloittaa blogin. Tykkään kirjoitella ja lukea muiden blogeja (siitä lähtikin idea pe rustaa oma blogi..). Nimi tulee lempijuomastani, ja kirjoituksen aiheet ovat maan ja taivaan väliltä. Rakastan leipomista, vaatteita, musiikkia ym. ym. :). Ulkoasu on vielä vähän kesken, mutta ajattelin aloittaa kirjoittamisen ja hioa samalla sivujen näyttävyyttä.

  Tällä hetkellä kuuntelen; love the way you lie: a. "Löysin uudestaan" Eminemin katsottuani 8 mile- leffan. Olin katsonut elokuvaa kolme sekuntia ja tiesin heti sen olevan hyvä. Leffan ympäristö oli ihanan karu ja ankea sekä juoni mukaansa tempaiseva. Leffassa ei ollut mitään perusamerikkalaisia kliseitä ja henkilöihin pystyi samaistua, vaikka olot siellä olivat täysin erilaiset kuin minulla.

  Leffa kertoo vaikeissa oloissa Detroitissa asuvasta Jimmystä eli B-Rabbitistä, joka haluaa nousta rap musiikin maailmassa, vaikka onkin vaaleaihoinen. 

”Do you ever wonder at what point you just got to say fuck it man, like when you gotta stop living up here and start living down here?”

Tässä vähän lisätietoa leffasta ja tässä arvostelu